Tinker Labs

Poklonite svom detetu nezaboravan rođendan!

Tinker Labs nudi spoj edukacije i zabave!

Želim organizovati 
rođendan u Tinkeru!


 • 120 minuta rođendana

 • Hrana i piće su uključeni u cenu

 • Poklon za slavljenika

Cena
na upit

Prijavi se
za Tinker rođendan!

Predstavljamo Tinker rođendan!

Proslavite rođendan svog deteta u Tinker Labsu, a nezaboravno iskustvo je zagarantovano!

Kako vam zvuči poseban i jedinstven rođendan iz naučnog ugla sa epruvetama, menzurama i naočarima? Da li vam zvuči naučno, zabavno i zanimljivo? Prepustite organizaciju rođendana nama, a vi samo uživajte u zabavi!

Možete proslaviti rođendan vašeg deteta na poseban način. Tokom 120-minutne zabave, koja obuhvata i edukativni deo, deca pod vođstvom naših kvalifikovanih edukatora izvode eksperimente i na zanimljiv način saznaju detalje izabrane teme.

Odaberi temu koju želiš!


 • ZABAVNI EKSPERIMENTI  IZ FIZIKE
  Upoznajemo divan svet oko nas kroz razne eksperimente. Kako se ponašaju sile? Kakve veze imaju mehurići i sapun sa fizikom? Hajde da se zabavimo zajedno i saznamo!

 • NAUKA ILI MAGIJA?
  Ova misteriozna tema namenjena je deci koja su pravi naučnici i mađioničari. Možda je trik, možda nauka, ali hajde da pronađemo logično objašnjenje. Hajde da se zabavimo zajedno uz posebne magične trikove!

 • FORENZIČARI
  Neko je provalio u zgradu i ukrao opremu! Pomozite nam da saznamo ko je krivac! Ova rođendanska tema će omogućiti deci da postanu pravi forenzičari.

 • OPREZ –
  STRUJA!

  Od ove teme nam se digla kosa na glavi. Možete li da verujete da ćemo na ovom rođendanu učiti o elektricitetu, kroz eksperimente? Napravite bateriju od blata ili povežite kolo od limuna. Električna zabava za decu je zagarantovana..

 • LJIGAVI ROĐENDAN
  Dovoljna je jedna reč: SLIME! Pored pravljenja nekoliko različitih oblika i boja, zabavljaćemo se i eksperimentisanjem sa drugim ljigavim i čudesnim izumima.

 • LABORATORIJ HEMIJSKIH REAKCIJA
  Ova nezaboravna dečija rođendanska proslava obradovaće decu svih uzrasta jer je zabava zagarantovana uz laboratoriju Tinker za hemičare – očekuju vas hemijske reakcije, eksperimenti i eksperimenti sa epruvetama, čunjevima i svim priborom i hemikalijama.

 • FANTASTIČKI DINOSAURUSI
  Dinosaurusi i drevna prošlost Zemlje, kopanje fosila poput arheologa i paleontologa, uz zaštitne naočare pravićemo fosilne ostatke kao uspomenu na ovu nezaboravnu dečiju rođendansku zabavu. ROAR! Sve ovo će učiniti ovaj Tinker rođendan zabavnim.

 • POSTANI INŽENJER I ARHITEKTA
  Rođendanska proslava za decu sa aktivnim inženjerskim izazovima - gradićemo i rušiti, projektovati i takmičiti se, zabavljati se praveći zgrade i mostove, uređivati lančane reakcije i planirati gradove.

 • ASTRONAUTI U SVEMIRU
  Putujmo zajedno u svemir praveći rakete u rođendanskoj laboratoriji Tinker gde ćemo kao astronauti hodati po Mesecu i proslaviti vaš rođendan među zvezdama i planetama.

 • PUT OKO SVETA KROZ EKSPERIMENTE
  Hajdemo zajedno na put oko sveta kroz ovu rođendansku zabavu sa temama na kojima ćemo putovati od zemlje do zemlje dok pravimo eksperimente za koje su odgovorni različiti naučnici. Čekaju te Njutn, Tesla, Kiri i mnogi drugi. Vežite se, polećemo!

 

Moja deca već godinama slave rođendane u igraonicama. Budući da i mnogi naši prijatelji biraju te lokacije, primijetili smo da deci počinje biti dosadan takav program. Za usporedbu, Tinker je pružio sjajnu novu vrstu iskustva. Ovde su radili velike pokuse zajedno edukatoricama i svojim malim prijateljima i konačno nisu samo trčali i skakali 2 sata. Nama i našim gostima svidio se Tinker rođendan, a sledeći put ćemo odabrati program s drugom temom! - mama Jasna

Prijavite se za

Tinker Rođendan!