Tinker Labs

Postani naš franšizni partner i otvori svoj Tinker Labs centar!

Tinker Labs nije samo za decu!

Prijavi se!

Upoznaj nas!

Tinker Labs nudi jedinstven STEAM pristup koji uključuje eksperimente u nauci, tehnologiji, inženjerstvu, umetnosti i matematici, kao i praktično učenje neophodno za budući uspeh svakog deteta.

Kursevi Tinker Labs namenjeni su deci od 3 do 12 godina, osmišljeni da dopune i obogate redovno obrazovanje. Naša misija je da razvijemo njihovu urođenu radoznalost i podstaknemo ih da postavljaju pitanja o svetu oko njih.

"Edukacija i deca su budućnost. Franšiza Tinker Labs je moj izbor jer mi omogućava da svoja interesovanja , dosadašnje iskustvo i, energiju i vreme usmerim u istom pravcu. Sam koncept franšiznog poslovanja je pravac koji ima mnogo prednosti a program koji nudi franšiza Tinker Labs je definitivno sjajan način da deci približimo nauku na svojstven način. 

 

Sandra Bilić-Kandić, MF za Srbiju i Crnu Goru" 

Često postavljana pitanja

Kako mogu postati franšizni partner?

Popunite obrazac ispod. Nakon registracije, poslaćemo vam informacije sa svim bitnim informacijama o otvaranju škole.

Šta je franšizni sistem?

Franšiza je način primene dokazanog, uspešnog poslovnog modela na sopstveno poslovanje, čime se smanjuje mogućnost neuspeha.

Kakvu podršku nudimo vlasnicima?

Franšizni partner je dužan ne samo da obezbedi potrebna prava i omogući poslovanje pod brendom, već i da kontinuirano prenosi svoja znanja i iskustva vezana za vođenje poslovanja.

Gde je moguće sklopiti ugovor o franšizi?

U Srbiji i Crnoj Gori se trenutno nalaze 23 centra, a možete nas naći i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Sloveniji.

Što ako već postoji franšizni centar u mom području?

Iako je moguće da centar već postoji u vašem kraju, slobodno nas kontaktirajte bez obzira na to, a mi ćemo pronaći najbolje rešenje za vas!

FRANŠIZNI MODEL

Kontaktirajte nas!

Šta nudi naša franšiza?

Šest prednosti koje će vam pomoći da uspete kao Tinker Labs franšizni partner

 • KONSTANTNA PODRŠKA
  Dostupnost za sva vaša pitanja i upite, od otvaranja preduzeća do zapošljavanja nastavnika i upravljanja centrom.
 • TINKER LABS BREND
  Svi dostupni marketinški materijali, pripremljeni za štampu, društvene mreže i personalizovani za vaš centar. Neka vam prepoznavanje brenda pomogne da razvijete svoje poslovanje.
 • SERTIFIKOVANI SEMINARI
  Edukativni seminari za davaoce franšize i nastavnike. Naučite iz prve ruke kako radimo to što radimo i zašto je Tinker Labs jedinstven program za rano uvođenje STEAM predmeta deci.
 • ANALIZA TERITORIJE
  Pomoć pri izboru lokacije, dizajnu prostora i detaljnom planu kako da upišete nove studente u vaš centar.
 • ADMINISTRATIVNI SOFTVER
  Pristup svim digitalnim materijalima koji se mogu preuzeti (za pedagoške, marketinške i administrativne zadatke) preko bezbednog centralnog sistema za upravljanje informacijama.
 • PROIZVODI
  Lako dostupni udžbenici, knjige, didaktički materijali, uključujući projekte za rad kod kuće, rekvizite i makete za rad na času, kao i sve druge alate i predmete potrebne za opremanje centra.

Postani franšizer!

CAPTCHA
Ovo pitanje služi za proveru jeste li ili niste ljudski posetitelj i za sprečavanje automatskog slanja neželjene pošte.
1 + 0 =
Resite ovaj jednostavni matematički zadatak. NPR. za 1+3, unesite 4.