Istorijsko i geografsko razumevanje sveta

Za decu školskog uzrasta (10-12 godina)
Tinker-World
home-1_section_01_1

TINKER WORLD

Ovaj kurs se nastavlja na Tinker Town Plus. Takođe, može biti ponuđen i kao početnički kurs za decu uzrasta od 11 do 14 godina. Međutim, preporučujemo da učenici prvo pohađaju kurs Tinker Town, koji služi kao uvod u Tinker Labs metodu i postavlja osnove za kasnije učenje.

U Tinker Worldu se nastavlja priča o Lei i Nikoli. Učenici su sada, nakon što su učili o STEAM zanimanjima koja čine njihovu gradsku zajednicu (Tinker Town), spremni da uđu dublje u koncepte sa kojima su se upoznali, a zatim da steknu znanja o ljudima i kulturama koje su bile uticajne u svetskoj istoriji i nauci.

 

KNJIGE

TINKER WORLD

DA VINČIJEVI IZUMI
BINARNI SISTEM RAČUNANJA
SILE I KRETANJE
NAUČNE METODE
POLIMERI
ŠTAMPRSKE MAŠINE
PERIODNI SISTEM ELEMENATA
HIDRAULIKA I PNEUMATIKA

TINKER WORLD PLUSZA DJECU ŠKOLSKOGUZRASTA (9-12 godina)

Tinker World Plus je nastavni kurs Tinker Worlda, u suštini šesta uzastopna godina učenja. Takođe ima po četiri radna udžbenika (10 jedinica u svakom) i čas traje 60 minuta. Koncept je isti kao i u slučaju Tinker Worlda, gde učenici prate svoje prijatelje Leu i Nikolu kroz prostor i vreme kako bi naučili još više o naučnicima, izumiteljima, inženjerima i ostalim STEAM zanimanjima. Uz to ponovo posećuju neke od likova koje su sretali tokom svojih avantura prethodnih godina, kako bi bolje razumeli već prihvaćene koncepte i ideje, a sve to kroz eksperimentisanje, stvaranje i igru.

 

TownPlus-book-logo-300x300