Vrhunac putovanja

Za decu starijeg školskog uzrasta (12-16 godina)
Tinker-Verse
home-1_section_01_1

TINKER VERSE

Ovo je naš treći program i kulminacija putovanja kroz istraživanje STEAM obrazovanja. Poput kursa Tinker World, ovaj program možemo nuditi starijim učenicima, uzrasta 11‒16 godina, koji se prvi put susreću s Tinker Labs metodologijom, međutim, preporuka je da ipak prvo pohađaju Tinker Town ili Tinker World kurs.

Program za Tinker Verse osmišljen je poput funkcionalne laboratorije. Uzimajući u obzir alate i metode koje su do sada koristili, učenici će sami izrađivati prototipove, što će im pomoći da kreiraju sopstvene projekte i koriste naprednije tehnologije za izradu maketa i modela, sve u našim modernim učionicama. S obzirom na to da čas traje 90 minuta, učenici će imati više vremena da se posvete sopstvenim projektima.

UDŽBENICI

TINKER VERSE

ASTROFIZIKA
DIZAJNIRANJE PROTOTIPA
MIKROBIOLOGIJA
GRAFIČKO CRTANJE
ROBOTIKA
NAPREDNA HEMIJA
OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE
MATEMATIČKE JEDNAČINE

TINKER VERSE PLUSZA DECU ŠKOLSKOGUZRASTA (11-16 godina)

Ovo je poslednji kurs. Postoje dve pomalo različite verzije kursa – jedna je za one koji su pohađali Tinker Town i Tinker World, a druga za učenike upisane tek na Tinker Verse. Na kursu se nastavlja produbljivanje znanja o STEAM predmetima i integraciji, ali će učenici imati slobodu da osmisle sopstvene projekte. Predviđamo da učenici na Tinker Fairu predstave bar dva svoja projekta. Ovde će akcenat biti na učeničkom razumevanju rada u grupama, kako bi rešili probleme te doveli svoj projekat do finalnog proizvoda, ali i na tome kako da taj proizvod prezentuju drugima.

VersePlus-book-logo-300x300