Kako postati Tinker Labs franšizer?

Hvala vam što ste zainteresovani za Tinker Labs. Pošto ste pročitali informacije na našoj veb-stranici, nadamo se da imate jasniju sliku o dubini i obimu sadržaja koji nudi Tinker Labs. Jedno pitanje preostaje: Možete li sebe zamisliti kao vlasnika Tinker Labs centra?

 •    Pomoć pri otvaranju
 •    Napravite promenu u svojoj zajednici
 •    Potrebna ulaganja
 •    Marketinška podrška
 •    Dokazan poslovni model 

Česta pitanja (FAQ)

Trenutno postojimo u Hrvatskoj i Srbiji, ali slobodno nas kontaktirajte ukoliko ste zainteresovani da postanete master framšizer u svojoj državi.

Master franšizer ima pravo na zaštićenu teritoriju do 5,000,000 stanovnika. Odgovoran je za širenje franšize unutar svoje teritorije, te za pružanje podrške franšizerima

Iako tražimo franšizere na novim teritorijama, moguće je otvoriti Tinker Labs centar u svojoj državi. Za više informacija ispunite obrazac pri dnu i možemo detaljnije razgovarati o mogućnostima.

Ispunite obrazac pri dnu i mi ćemo vam poslati brošuru sa svim informacijama koje su neophodne za otvaranje Tinker Labs centra.

Ukoliko je master franšizer dostupan na vašem području, njegova je odgovornost da vam pomogne oko procesa otvaranja centra i pruža konstantnu podršku.

Šta nudimo

Šest pogodnosti za Tinker Labs franšizera
 
KONSTANTNA PODRŠKA

Dostupni smo za sva vaša pitanja, od otvaranja poslovanja do zapošljavanja učitelja i upravljanja centrom.

TINKER LABS BRAND

Možete koristiti sve dostupne marketinške materijale, pripremljene za štampu, kao i društvene mreže personalizovane za vaš centar. Neka prepoznatljivost brenda doprinese vašem uspešnom  poslovanju.

.

SERTIFICIJSKI SEMINARI

Edukativni seminari za franšizere i učitelje. Iz prve ruke saznajte kako radimo to što radimo i zašto je Tinker Labs jedinstven program zbog svog ranog uvođenja STEAM predmeta.

ANALIZA TERITORIJE

Pomoć pri odabiru lokacije i dizajniranju prostora, te detaljan plan kako upisati nove učenike.

ADMINISTRATIVNI SOFTWARE

Omogućen vam je pristup svim digitalnim materijalima, kao i njihovo preuzimanje (za pedagoške, marketinške i administrativne zadatke) preko sigurnog centralnog sistema za upravljanje informacijama.

PROIZVODI


Lako dostupni udžbenici, knjige, didaktički materijali, uključujući projekte za rad kod kuće, rekviziti i makete za rad na času, te svi ostali alati i predmeti potrebni za opremanje centra.

 

 
 

Postani franšizer

Kontaktirajte nas za više informacija

  Proces prijave

  1. KORAK – kontaktirajte nas.

  Pošaljite nam informacije o svojoj lokaciji i zašto biste voleli da otvorite vlastiti Tinker Labs centar.

  2. KORAK – informišite se.

  Poslat ćemo vam brošuru s više informacija o našem franšiznom sistemu.

  3. KORAK – ugovorite sastanak.

  Možemo detaljnije porazgovarati o mogućnostima otvaranja Tinker Labs franšize u vašem gradu.